torsdag 31 mars 2011

Vårkänslor i mitt 400:e inlägg;o)

Hej!!! Det pratas om upp till 15 grader i Helgen!!!! Nu vill vi ha varm vår, imorgon är det 1:a april & vårmånad;o) Min regnkappa har kommit fram, inte för att jag vill ha regn...men den känns vårig!! Kanske skulle prova tvättbrädan oxå;o)

Nu blev det foton från "lilla tamburen" igen....känns lite tjatigt att bara plocka om lite;o) Men det är ju så att man har sina favoritställen att fota på... Just nu är det här!

Har Ni sett vilka söta violer som hänger här som ett riktigt vårtecken;o) Korgen har jag fått av en vännina för flera år sen, den är så fin tycker jag!


Det var mitt 400:e inlägg! Helt otroligt att jag hållit på så länge, men vad kul det är;o) Tack vare att Ni kikar in hos mig!


Imorgon är jag ledig så då ses vi igen;o)


Malin

onsdag 30 mars 2011

Veckans Tulpaner är...

Hej!!! Så var det onsdag & dags för veckans tulpaner;o) Ser ni vad dom skär sig mot de blååååå flaskorna....*ler*...Men vad gör det? Jag tycker de lila är vackra;o)

Jag kan inte mycket om blommor....är det någon som vet varför tulpanerna gulnar längst ut på bladen ibland innan man hinner hem med dom?????? Här står de iaf i mina loppade kannor i en sockerlåda! Ja ibland undrar jag var jag ska ställa alla min små fynd.....

Sockerlådor är ju bra förvaring till det mesta;o) Skor, tidningar, quiltar... loppade kannor & tulpaner...... Allt!!!

Nu blir det prommis med Jack & Vännina B;o)

Malin

tisdag 29 mars 2011

Veckans Tema är - Min Blogghörna!!!

Hej!! Så var det dags för nytt tema igen! Ni som brukar kika in hos mig blir väl inte förvånade när jag visar min blogghörna;o) Jag sitter ofta här men lika gärna på Verandan!

Tycker det är bra att ha en egen hörna i vardagsrummet! Då är jag ändå med om de andra vill titta på Tv;o) Men allra skönast är nog att ligga med laptopen i knät i soffan....

Det var mitt lilla bidrag, kika in i Fabriken! Där finns massor av fina blogghörnor att inspireras av;o) Ha en fortsatt bra tisdag! Nu finns det lite att pyssla med innan det är dags för jobbet....

Malin

måndag 28 mars 2011

Detta är något jag letat efter länge.....

Hej!!! Innan vi åkte var jag & hämtade ut min skolplansch jag köpt av Sandra! Klicka HÄR kommer du till hennes fina webbutik! Visst har det funnits när jag varit ute & loppat men inte med det rätta motivet;o) Det jag helst skulle vilja ha är en med kantareller.....

Men den här med Råg känns rätt här ute på landet;o)

Ha en bra måndag!!!

Malin

söndag 27 mars 2011

Söndagsbilder - Det bästa med att komma hem....

Hej!!!! Hoppas att allt är bra med Er! Tack för alla fina semesterhälsningar;o) Nu är vi hemma igen efter en vecka i Sälen! Det har varit massor med härlig sol men blåsigt! Det bästa med att komma hem är ju förståss Jack & Freja!!! Jag längtar alltid efter mina djur när vi är bortresta...men vet ju att de har det bäst hemma! .

Freja sitter i uterummet när jag fixar lite hö runt mina små påskliljor;o)

Vi har kommit hem lagom till våren;o) Ser Ni att ängarna är helt snöfria!!!! Nu är det dags att njuta av uterum & trädgårdar, så skönt;o) Kika in i Fabriken & se fler söndagsbilder!

Ni har väl inte missat Vännina B:s fina kök i Vi i Villa??? Det är Anna & Carina som gjort det fina reportaget!!!

Malin

lördag 19 mars 2011

Min gjutjärnskamin & bloggpaus......

Hej!!! Vilken fantastiskt fin dag, solen skiner från klarblå himmel!!! Här kommer lite bilder på min gjutjärnskamin jag ropade in på auktion förra helgen!!! Den står i en hörna i uterummet;o)
.
Har Ni sett vilken ljuvlig krona.......

Den har så många fina detaljer & jag är så glad för den, då jag letat ett tag!!!!

Nu är den mest rostig..... men det är ju charmigt det med;o) Frågan är om den ska få vara så här eller om spissvärtan ska fram.....Vad tycker Ni? Vi är ju många som gillar rostig;o) Nu fungerar den som prydnad, men vem vet kanske den kommer att bli installerad en dag.....

Nu packar jag för att möta våren i Sälen!!!!! Ser så mycket fram emot denna veckan varje år då vi åker med mina föräldrar & min systers familj;o) Hoppas på mycket härlig skidåkning & många solstunder i backen!!
Känns tryggt att lämna Jack & Freja hos släktingar som kommer att bo i Norregård!
Så nu tar jag en bloggpaus.... hoppas vi ses när jag är hemma igen;o)
.
Malin

torsdag 17 mars 2011

Japan...

Hej!!

Tänk vilken tur vi har som bor just här....detta hemska som drabbat Japan är vi förskonade ifrån! Här kommer en liten uppmaning om en bloggfri dag för att hedra Japans offer & alla som kämpar där. Hoppas att Ni vill hänga med....
Inget inlägg imorgon alltså!
.
Sms:a Akut Japan 72 900 & skänk 100 kr
Det ska jag göra!
.
Malin

Vita Pärlisar;o)

Hej!!! Huuuuuuuuu vad kallt & blåsigt det är & ikväll pratar dom om snö....Än är det vinter!!! Har äntligen fått tag i vita pärlisar....de är så söta med sina små klockliknande blommor;o)
.

Passar bra i en gammal patinerad brödform;o)
Redan torsdag..... veckorna går så fort & jag ser fram emot nästa vecka då jag är ledig!!!!
Ha en trevlig eftermiddag & kväll!
.
Malin

onsdag 16 mars 2011

Veckans Tulpaner är...

Hej!!! Andra inlägget idag, tror inte det var så många som hann se det förra....det var usla bilder;o) Nu gör jag ett nytt försök....Veckans tulpaner är mixade i olika färger & så plockade jag några videkvistar under dagens prommis;o)

Här står de på köksbordet i en loppad tennkanna, har blivit lite förtjust i tenn på sistone;o) Smaken ändras hela tiden!!!

Ha en bra onsdag!!
Tack för att Ni kikar in hos mig;o)
.
Malin

tisdag 15 mars 2011

Tisdagstema!!

Hej!!! Så var det dags för veckans tema igen;o) Veckorna går fort.....Det är bokhyllor & byråar! Finns bara en spegelbyrå hos oss, den har Ni sett många gånger.....Bokskåpet som jag visar här får vara bokhylla!!!!

Tänk att det ropade jag in på auktion & sen tänkte jag sälja det....Men nu står det så bra i "biblioteket";o)

Våra enkla Billybokhyllor från Ikea med lite lister & pärlspont på sidorna gör att de smälter in....Ska dock bytas ut när jag hittat mina bokskåp som jag ständigt håller utkik efter;o)
Idag har jag varit med F några lektioner i skolan! Det var ju ett tag sen man räknade matte & behövde fundera på pronomen....Kul var det!!! Nu är jag bara hemma snabbt innan jag ska iväg igen....Så det blev att leta upp dessa bilder som Ni sett förut.... men så blir det ibland!!!
Kika in i Fabriken & inspireras!!
.
Malin

måndag 14 mars 2011

Måndag!!!!

Hej!!! Kikar in med ett snabbinlägg & önskar Er en trevlig måndag;o) Det är ny vecka & nya tag & det känns som vår i luften!!! Men solen lyser fortfarande med sin frånvaro.....

Lampskärmar är söta krukor;o)
Vi ses imorgon med temat som vanligt!!!
.
Malin

söndag 13 mars 2011

Söndagsbilder-Ranunkler!!!!

Hej!!! Vad gör man en gråmulen söndag i mitten på mars??? Åker på auktion & ropar in den mest ljuuuuuuuuuuvliga gjutjärnskamin;o) Jiiiiipppppiiiii, äntligen!!!! Blev lite annat oxå;o)

Visar när jag har fått den på plats i uterummet (som prydnad) tänk att ibland kan en mulen dag helt plötsligt kännas solig...*ler*..... Nu njuter vi av mina ranunklar så länge.....Så söta på min gamla rakspegel!!!

Kika in i Fabriken & se de andras söndagsbilder!!!
Ha Er bästa söndag;o)
.
Malin

lördag 12 mars 2011

Lördag!!!

Hej!!! Gråmulen lördag.....piggar upp mig med lite tulpanlökar;o)

Här blir det mest att ta igen det jag inte hunnit i veckan...städa, tvätta....

Hoppas Ni oxå har en bra lördag;o)
Ses imorgon med söndagsbilderna!!!
.
Malin

fredag 11 mars 2011

Finfina Muggar;o)

Hej!!! Så var det då fredag!!!!! Så sköööööööööönt med min lediga dag;o) Solen skiner men det är blåsigt....Igår var vi strömlösa, det var länge sedan! När jag kom hem var det ett litet ljus tänt & det brann i öppna spisen, tänk att så var det ju alltid förr......

Jag har vunnit två finfina Green Gate muggar hos Adela, klicka HÄR så kommer du till hennes mysiga blogg! Tack snälla du;o) Blev så glad eftersom jag har några innan i blommigt, så snyggt att blanda!

Vann två skedar oxå, det prickiga är verkligen fint!!! Särskilt i grått;o) Snart dags för en prommis! Sen lutar nog jag & vännina B våra bleka ansikten mot en vägg & njuter av solen;o) Så härligt med en kopp te i blommigt eller prickigt.....Njut fredagen nu, det gör jag!!!
.
Malin

torsdag 10 mars 2011

Spegel spegel....

Halli Hallå!!!! Torsdag, jag jobbar i kväll oxå sen är jag ledig;o) Då ska jag ta igen allt jag missat hos Er under veckan!!! Har två likadana speglar som jag ropat in på auktion vid två olika tillfällen! De är i gjutjärn & ganska tunga....

Vilken gillar Ni bäst????

Den här är min favorit!!!!
Dags för dagens prommis, det snöar lite lätt......
Ha det bäst Ni fina som kikar in hos mig!
.
Malin

onsdag 9 mars 2011

Veckans tulpaner är......

Hej!!! Veckans tulpaner är gula!! Döm om min förvåning när de stod på köksön igår kväll när jag kom hem....Det hör inte till vanligheterna;o) De sitter som en smäck i min plåtburk med guuuul etikett!!! Här står de nu & solar sina gula blommor på verandan;o)

Hoppas Ni får en bra onsdag!! Själv börjar jag tidigare idag, vill inte missa min kvinnocirkel ikväll!!! Super när det går bra att ändra sina arbetstider när det behövs;o)

Jag är så förtjust i mina gamla skoläster J kan dock inte förstå....Han brukar inte säga något när jag drar hem mina pinaler..... men han får allt snällt stå ut;o) De har de inte lätt....
.
Malin

tisdag 8 mars 2011

Tema-Golv!!!

Hej!! Denna veckan är det golv som tema i Fabriken! Jag skulle helst vilja ha ett eller två golv i hela huset....men sanningen är den att vi har olika i alla rum....klinkers & trä men i olika nyanser & färg! Mitt favoritgolv ligger på nya Verandan skulle vi välja idag skulle jag ta samma;o)

Det är ganska stora plattor lagda i ett medelhavsinspirerat mönster.....

Gillar Ni riktigt shabby har Ni kommit rätt;o) Golvet i bilioteket är riktigt slitet....men charmigt!

Det var mitt lilla bidrag;o) Kika in hos de andra Fabrikörerna & inspireras!!
Dags för prommis med Vännina B innan jobbet!
.
Malin